Първи стъпки

Вие сте тук:Първи стъпки


Сайтът съдържа професионално подготвени ресурси, насочени към онези, които започват своята професионална кариера на фризьор/стилист, както и за тези, които са вече експерти в своите области.

Ако се обучавате за придобиване на ниво от Националната професионална квалификация (НПК), то може да се запознаете с модулите от менюто в лявата страна. Просто отидете до нивото, на което работите в момента и ще видите списък със задължителните модули и тези по избор.

Може да намерите съдържанието групирано по формат, така че всички Видео клипове, Работни страници и Тестова са на едно място. Обучаемите могат да учат по време на занятията в професионална гимназия или център, у дома или дори на работното място, което позволява голяма гъвкавост.

Вие може да изтеглите всичко, което се намира на този сайт в съответствие с прилаганата лицензия за Творческо споделяне (Creative Commons license 2.0). Тази разработка е лицензирана от лицензия за споделяне на нетърговска информация (Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.0) на Великобритания: Англия и Уелс (UK: England & Wales License).

 

Помощ

Ако имате нужда от помощ, ние ще Ви помогнем с удоволствие. Нашият е-мейл адрес в Англия е hairdressing@mimas.ac.uk или се обадете по телефон 0161 275 6040. Ние наистина сме заинтересовани от Вашето мнение за този сайт. Молим пишете на email относно Вашите впечатления. Благодарим.

 

Работни страници

Работните страници за използване в Обучението по фризьорство, са създадени като част от финансираното от JISC проучване на услугата и вече са налични за изтегляна от портала Jorum. Тези Работни страници са създадени от действащи професионалисти и са налични от портала Jorum за ползване от обучаеми и заинтересовани.

 

Статистика за ползване

Статистическите данни за ползването на Обучение по фризьорство не могат вече да се гледат онлайн. Това е така, защото сайтът вече е с отворен достъп, като ползата за Вас и Вашите обучаеми е, че те няма нужда да се регистрират в сайта.

 

Мобилност

Обучение по фризьорство е първият сайт на JISC, който е създадени специално с цел мобилност и използване в мобилни приемници. Мобилният сайт е наличен на адрес htmob.mobi

 

Харесвате ли това?